PERSONAL TRAINER

PT

Personal training on henkilökohtaista opastusta, ohjausta ja valmennusta kohti kestävää elämäntapamuutosta. Henkilöt jotka ottavat tosissaan oman hyvinvointinsa, panostavat liikuntaan. Tutkimukset kertovat, että liikunnan puute lisää sairastumisen riskiä noin kaksinkertaiseksi. Liikuntaharrastukset oikeassa mittasuhteessa luovat tukevan pohjan terveelle elämälle. Harjoitussuunnitelmat ja ohjelmat laaditaan jokaisen omien tarpeiden ja tavoitteiden saavuttamiseksi, yhdessä käytyjen suunnittelukeskustelujen pohjalta.

  • Harjoittelu voi tapahtua kuntosalilla, ohjatuilla tunneilla, ulkona, uimahallissa, asiakkaan kotona eli ihan sopimuksen ja asiakkaan toiveiden mukaan.
  • Personal trainer laatii ohjelmat, harjoitussuunnitelmat, opastaa, kannustaa, patistaa, tsemppaa, on tukena jos esim. kuntosalilla käynti yksin tuntuu epävarmalta.
  • Personal trainer auttaa henkilöä pääsemään omaan tavoitteeseen, oli se joko painon hallinta, voiman lisääminen tai mikä tahansa. Trainerin tarkoitushan on tehdä vähitellen itsensä tarpeettomaksi.

 

KENELLE OMA PERSONAL TRAINER?Joskus-treeni-on-vaan-hauskempaa-kahdestaan
Jokaiselle tuloksia kaipaaville. ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta. Aloittelijalle alkuun pääsemiseksi. Jo harjoitelleelle, kun tuntuu, että tuloksia ei synny ja harjoittelu polkee paikallaan. Kuntoutujalle, kun ei yksin uskalla lähteä liikkumaan. Laihduttajalle, kun paino ei putoa yrityksistä huolimatta – tai henkilölle, jonka ei tulisi lähdettyä kuntoilemaan ilman jonkun tukea ja kannustusta.

MITEN EDETÄÄN?
Ota yhteyttä, sovitaan ensimmäinen ilmainen tapaaminen, joka ei velvoita asiakasta mihinkään. Mietitään yhdessä sopivin aloituspaketti tavoitteisiin nähden. Myös 2-3 hengen pienryhmille.

 

 

 

Merja Palmros
FAF Personal Trainer
Auktorisoitu personal trainer APT®

0440 3646 86
gymppikunto@gymppikunto.fi

Alan standardien mukaisesti auktorisoitu personal trainer on koulutettu tuottamaan laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita. APT®:n ohjauksessaan asiakkaat voivat turvallisesti nauttia liikunnasta ja parantaa elämänlaatuaan. Koulutettu ammattilainen osaa aktivoida asiakasta ja tuottaa tavoitteen mukaista palvelua. APT® osaa hyödyntää toimintansa tukena myös muita liikunta- ja terveysalan ammattilaisia. Lisätietoa http://apt-personaltrainer.fi/auktorisoitu-personal-trainer-apt-2/